De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Zo maak je iemands verjaardag extra leuk

Elk jaar weer iets leuk verzinnen voor de zoveelste verjaardag kan een uitdaging zijn. Maar een verrassing zit in een klein hoekje, vaak dichterbij dan je denkt! Iets leuks bedenken voor iemands verjaardag gaat meer over een persoonlijke touch van je cadeau, dan de grootte ervan. Je kunt een heel duur en groot cadeau geven, maar dat maakt het niet beter dan een verjaardagskaart met een mooie boodschap. De wereld waarin we leven is al erg gericht op het kopen van spullen, dat maakt het vaak ook lastig om echt wat te geven. De ‘maar hij of zij heeft alles al’ heeft iedereen wel eens gebruikt, struinend door een winkel, opzoek naar iets tofs.

Tijd als cadeau

Zie je elkaar eigenlijk net wat te weinig? Dit is vaak zo wanneer je tegen elkaar zegt: we moeten echt wat vaker afspreken en het komt er maar niet van. Nu komt de verjaardag om de hoek kijken en van die uitspraak kun je slim gebruik maken door zelf wat te plannen voor iemand. Zo weet je meteen dat de dag gaat plaatsvinden, en het is voor iemand super leuk om zoiets te krijgen. Je voelt dat er moeite voor je is gedaan, en bovendien weet je meteen: de dag gaat plaatsvinden. Dit werkt het beste wanneer het een wat groter dagje uit is, voor de verjaardag naar een nieuwe stad, of naar een museum waar jullie beide nog nooit zijn geweest.

Verjaardagskaart

Met woorden kun je zoveel geven, en veel mensen staan daar eigenlijk niet bij stil. Wil je echt iemand verrassen? Doe dat dan met een wenskaarten verjaardag, neem de tijd om op te schrijven waarom je iemand zo waardeert, of waarom je trots bent. Iemand kan voelen dat hij of zij van belang is in je leven, maar om dit daadwerkelijk te horen of te lezen, is andere koek. Het is een hele waardevolle bevestiging. Vaak heeft zo’n kaart veel effect op iemand, bovendien creëer je een fijn moment samen, dat herinnerd kan worden.

Speech

Als je het lastig vind om op papier in woorden te omschrijven waarom je iemand waardeert, kan dat natuurlijk ook in de vorm van een speech. Hiermee is veel ruimte voor improvisatie en kun je je mee laten voeren door de sfeer van de avond. Juist in een groep maakt het niet meer uit wat je precies zegt, maar hoe je dit doet. De intenties schemeren al door de woorden door en dit voelt als een groot cadeau!

Delen is cool

Ook Cool!

Waarom kiezen voor een elektrische bakfiets?

Italië, een land vol cultuur, prachtige landschappen en heerlijk eten. Maar heb je wel eens overwogen om het op een andere manier te verkennen?...

Voordelen van het online verzekeren van je motor

Het verzekeren van je motor kan een tijdrovende klus zijn. Je moet offertes aanvragen, premies vergelijken en uiteindelijk een keuze maken voor de juiste...

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

More like this