De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Weer een koffiedate gepland? Zo maak je het gezellig!

Nu de terrasjes nog leeg zijn en de deuren van de horeca toe, blijven we met z’n allen op koffiedate gaan. Het is een zalig moment om nog een beetje bij te praten en toch nog wat contact te houden. En voor velen is het ook leuk om zo de lokale horeca via afhaalkoffie te blijven steunen. Ook zin om zo’n koffiedate een tikkeltje specialer te maken? Met deze tips maak je koffiedates warmer en gezelliger.

Koffiewandelingen

We zijn niet alleen massaal eten en drinken gaan afhalen, maar we zijn ook massaal gaan wandelen. Parken, bossen en wandelwegjes zijn the place to be. Waarom niet de twee combineren? Vul een rugzak met lekkere hapjes: wat denk je van zelfgemaakte wafeltjes met een lekker koffietje erbij? Koop dus een stevige (die niet lekt!) koffiethermos en vul hem met je favoriete koffie. Ook geen nood als je geen filterkoffie zet, bij Nespresso koffie kan je ook voor lungo capsules kiezen. Wat heb je nog nodig? Een lekker warme trui, een waterdicht picknicklaken en wat water en je bent klaar voor een mooie wandeling. Onze favorieten zijn bloesemwandelingen in Limburg, boswandelingen in Antwerpen en wandelen aan de zee.

Date in de stad

Of een date nu met een toekomstige partner is of met je vriendinnen, maak er een echt uitstapje van. Ben je liever voor een uitstap in de stad? Ook dan kan je genieten van zalige plaatselijke koffie in steden zoals Leuven, Antwerpen en Gent. Spreek af om daar te ontmoeten en wandel rond in de stad. Vergeet ook je herbruikbare koffiebeker niet om je nieuwe routine écht stijlvol en duurzaam te maken. Dit is zeker niet verloren geld. Heb je in de toekomst weer veel meetings en ben je onderweg? Zet je koffie dan al thuis met een Nespresso of Senseo machine en neem de koffie mee in je herbruikbare koffiekop.

Goesting in iets anders?

Zijn je koffiedates dé moment om nog eens buiten te komen? Maak er dan zeker je speciaal momentje van. Geen zin om elke keer koffie te drinken? Dan zijn er ook veel andere drankjes die je kan afhalen of kan meenemen op je koffiedate. Wat dacht je van een koude matcha latte met havermelk? Of een chai latte, warm of koud? En als het zalig warm wordt, neem je gewoon je lekkere homemade iced tea mee. Voor iedereen is er wel een lekker drankje waar je buiten van kan genieten.

Delen is cool

Ook Cool!

Waarom kiezen voor een elektrische bakfiets?

Italië, een land vol cultuur, prachtige landschappen en heerlijk eten. Maar heb je wel eens overwogen om het op een andere manier te verkennen?...

Voordelen van het online verzekeren van je motor

Het verzekeren van je motor kan een tijdrovende klus zijn. Je moet offertes aanvragen, premies vergelijken en uiteindelijk een keuze maken voor de juiste...

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

More like this