De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Water fles voor onderweg

Nooit meer te weinig water drinken op een dag met een hervulbare water fles. Je kunt de fles overal mee naartoe nemen en overal waar je een kraan kunt vinden kun je de water fles vullen met water. Zo heb je ook altijd lekker vers water en zorg je ervoor dat je genoeg drinkt op een dag. Dit is heel belangrijk voor je lichaam. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om iets anders in de waterfles te doen dan water, bijvoorbeeld een vers fruitsapje. Als die dan op is kun je de water fles even omspoelen en vervolgens weer vullen met water. 

Thermosfles

Neem je liever een warme drank mee voor onderweg? Ga dan voor een thermosfles die gemaakt is voor warme dranken. Zo kun je ’s ochtends lekker je hete koffie meenemen die ook echt heel lang warm blijft. Op die manier kun je elke dag jouw koffie opdrinken, waar je ook bent. Dat wil toch iedereen? Of vul de fles met warme thee. Het warme drankje blijft sowieso urenlang lekker warm.

Vershouddozen

Geen eten weggooien maar vers bewaren, zonder dat het snel bederft? Dat kan natuurlijk. Het maakt niet uit wat je wilt bewaren; verse pasta, een taart of iets anders lekkers, schaf vershouddozen aan die hiervoor gemaakt zijn, zo hoef je nooit meer eten weg te gooien. Hierdoor help je ook mee aan een duurzamer leven. Eten weggooien is natuurlijk ook zonde en daarom bestaan de vershouddozen. Soms smaken gerechten de tweede dag zelfs lekkerder dan de dag waarop het eten gemaakt is.

Vershouddozen voor onderweg

Je eten vers meenemen voor onderweg? Ook dat kan. Er zijn verschillende lunchboxen te krijgen die aansluiten bij hetgeen dat jij mee wilt nemen. Zo kun je een brooddoos aanschaffen, een yoghurtbakje of een taartdoos. Alles wat je maar wilt kun je op deze manier vers meenemen naar je werk of naar school. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Leef duurzamer met vershouddozen. Gooi nooit meer eten weg en houd je eten vers in een lunchbox. Zo maak je het ook nog eens makkelijker voor jezelf. Er is voor iedere wens wel een geschikte oplossing te vinden, de keuze is reuze!

Delen is cool

Ook Cool!

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

Wat zijn volgens u als financieel en administratief manager de meest effectieve manier om processen te automatiseren?

Met financiële processen automatiseren kunnen ouders enorm veel tijd besparen. Als financieel en administratief manager ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van processen om...

Op welke manier combineert u zakelijke en casual kleding om een stijlvolle maar professionele look te creëren?

"Professioneel en Stijlvol, Hoe Kledingstijlen te Combineren voor een Goede Look" Als ouder wil je er zowel professioneel als stijlvol uitzien als je naar...

More like this