De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Op deze manieren maak je vrijen nog leuker!

De meeste van ons kunnen intens van seks genieten. Vooral tijdens de corona pandemie is deze spanning flink opgebouwd. Tips voor een nog betere seksnacht komen altijd goed uit. Hetgeen waar we het allemaal over eens zijn, is dat er altijd nog wat bij te leren valt. 

Probeer andere standjes uit

De meeste mensen hebben een favoriet standje en gebruiken die vrijwel altijd in bed. Na verloop van tijd kan dit voor jezelf en voor je bedpartner gaan vervelen. Ga op zoek naar wat er allemaal nog meer mogelijk is en probeer eens iets anders uit. Vaak zorgt dit ervoor dat je weer veel meer plezier uit het seksleven haalt. 

Gebruik de juiste condooms

Als je geen vaste bedpartner hebt is het sterk aan te raden om altijd een condoom te gebruiken. Vooral wanneer je met mensen naar bed gaat na een avondje stappen. Je weet namelijk niet of en wat van ziektes een ander bij zich kan dragen en een ongewenste zwangerschap is ook niet prettig. Wat je vaak hoort is dat seks met een condoom anders voelt. Toch hoeft dit helemaal niet het geval te zijn en is het belangrijk dat je de juiste condooms gebruikt. Er zijn namelijk onwijs veel soorten condooms die allemaal net even wat anders zitten. Probeer er een aantal uit en kies dan een soort die bij jou het meest comfortabel zit. 

Bijzondere condooms kunnen de seks verbeteren

Als je al een lange tijd een relatie hebt met iemand dan is het ook leuk om eens te kijken naar wat van condooms er precies mogelijk. Zo heb je extra dunne condooms, maar ook condooms die voor een fijne tinteling zorgen. Probeer eens wat uit en misschien kom je er wel achter dat het met condoom nog lekkerder kan zijn dan zonder. 

Combineer het met een leuke date

Veel stelletjes hebben in de avond seks zonder dat zij hiervoor wat leuks hebben gedaan. Vaak zie je dat de romantiek er dan in bed ook niet echt van af spat. Als je weer een keer een echt romantische nacht samen wilt beleven, dan is het leuk om eerst samen op date te gaan. Bouw de spanning weer op en leer elkaar weer net even wat beter kennen. De kans dat je die avond betere seks hebt dan de avonden ervoor is erg groot. Daarnaast kun je ook bepaalde fantasieën bespreken. Wellicht heb jij wilde ideeën en wil je dit graag met je partner uitproberen. 

Delen is cool

Ook Cool!

Waarom kiezen voor een elektrische bakfiets?

Italië, een land vol cultuur, prachtige landschappen en heerlijk eten. Maar heb je wel eens overwogen om het op een andere manier te verkennen?...

Voordelen van het online verzekeren van je motor

Het verzekeren van je motor kan een tijdrovende klus zijn. Je moet offertes aanvragen, premies vergelijken en uiteindelijk een keuze maken voor de juiste...

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

More like this