De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Kersttip: Zeg het met een foto

Donkergroene kerstbomen, twinkelend licht, glitters in elke etalage … geen periode zo gezellig als kerst. Maar veel mensen twijfelen elk jaar opnieuw over een geschikt cadeau voor hun geliefden. Onze tip? Kies voor een gepersonaliseerde aanpak. Zo maak je het intiem en uniek.

Samen een warme kerst

Als de feestversiering de straten oplicht, wordt het tijd om na te denken over feestmenu’s en cadeautjes. Een periode bij uitstek om vrienden en familie te laten weten hoe belangrijk ze voor ons zijn. En dat doe je duidelijk met een terugblik naar een mooi moment of een knipoog naar hoe goed je iemand kent.

Of het nu een studiofoto is van je kids, een hilarisch kiekje op vakantie of dat ontroerende moment dat je met een klik hebt vastgelegd: met een herinnering maak je elk praktisch geschenkje bijzonder. De tijd dat een foto enkel kon op sleutelhangers, koffiebekers en onderleggers is voorbij. Vandaag krijgen ook een lekker flesje wijn, koekjes, sfeerkaarsen, snijplankjes, badzout en nog veel meer fijne geschenkjes die persoonlijke toets. Je verwent vrienden en familie niet alleen met een lekker of handig hebbeding, maar geeft ook een persoonlijke boodschap mee die ze het hele jaar door kunnen koesteren.

Geen twijfel dus bij persoonlijke kerstcadeaus: het is altijd origineel en je laat meteen weten hoeveel iemand voor je betekent. Extra tip: ook een foto van je huisdier is vaak heel populair!

Kaartjes die stralen als kerstlicht

We kennen het allemaal: de obligate toestroom van kerstwensen via kaartjes die inwisselbaar zijn, belandt algauw bij de recyclage. Behalve de kaartjes waar met zorg en liefde aan is gewerkt. Zeker als ze ook een foto bevatten van mensen waar we van houden. 

Behoor jij met jouw kaartjes liever tot die laatste groep? Ga dan voor een kerstkaart met foto. Tussen alle chatberichten, e-mails en sms’jes door is een persoonlijke kaart in de bus een écht mini-cadeautje. Met een grappige of originele boodschap erbij maak je de kerstpost helemaal af. Ga je voor goudfolie, de traditionele kerstkleuren, speelse houten details of vrolijke kerstmotiefjes? Jij maakt jouw kaartjes in je eigen, persoonlijke stijl. 

Geen kerststress voor jou dus dit jaar. Je eigen kaartjes maken online is heel eenvoudig. Heb je weinig inspiratie? Dan vind je tientallen designs die kant en klaar zijn voor jouw foto of collage. En geef toe: je eigen kaartjes opmaken met al die herinneringen aan het voorbije jaar is toch ook gewoon heel leuk om te doen?

 

 

 

Delen is cool

Ook Cool!

Waarom kiezen voor een elektrische bakfiets?

Italië, een land vol cultuur, prachtige landschappen en heerlijk eten. Maar heb je wel eens overwogen om het op een andere manier te verkennen?...

Voordelen van het online verzekeren van je motor

Het verzekeren van je motor kan een tijdrovende klus zijn. Je moet offertes aanvragen, premies vergelijken en uiteindelijk een keuze maken voor de juiste...

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

More like this