Je man onder controle houden? Zo doe je dat!

Vind je het maar saai om telkens gewone seks te hebben met jouw man? Dan wil je mogelijk wel eens iets anders proberen. Bondage & Discipline, Dominantie & Submissie en Sadisme & Masochisme, kortweg BDSM, is dan misschien iets voor jou. Bij deze seksuele voorkeur kun je jouw man volledig onder controle houden tijdens de seks. Als je dit nog niet eerder gedaan hebt, weet je waarschijnlijk niet hoe je dit aan moet pakken. In deze tekst vertellen wij hoe je hierbij te werk gaat.

Bondage

Veel vrouwen vinden het heerlijk om de touwtjes in handen te hebben tijdens de seks. Toch is het regelmatig de man die bepaalt. Wil je de rollen eens omdraaien? Kijk dan of BDSM iets voor jou is. Zoiets besluit je uiteraard niet zelf. Jouw man moet er immers ook voor open staan. Is dit niet het geval? Dan kan het behoorlijk afschrikken als je ineens voor een hardhandige aanpak kiest tijdens de seks. Stemt jouw man in met BDSM? Tref dan de nodige voorbereidingen voor je van start gaat.

Als je niet bekend bent met BDSM, raden wij je aan rustig te beginnen. Start bijvoorbeeld met bondage. Hierbij bind je jouw man vast. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je onder andere boeien gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld  pluche handboeien kopen, maar ook voor lederen boeien kiezen. Hiermee kun je de armen van jouw man aan elkaar binden. Bij bondage zien we ook vaak dat iemand vastgeketend wordt aan het bed. Heb je geen (hand)boeien in huis? Dan kun je deze kopen. We zien ook vaak dat mensen in het begin touw of lint gebruiken bij BDSM.

Gebruik eventueel seksspeeltjes

Bind je jouw man vast voorafgaand aan de seks? Dan heb je als vrouw de touwtjes in handen. In dat geval kun je alles doen waar je maar zin in hebt. Omdat jouw man is vastgebonden, kan hij zich niet verzetten met zijn armen. Je kunt er zelfs voor kiezen om naast zijn armen ook zijn benen vast te binden. Wil je het allemaal nog wat spannender maken? Dan kun je verschillende seksspeeltjes gebruiken om jouw man en jezelf extra plezier en genot te bezorgen.

Probleem is alleen dat veel vrouwen niet weten welke speeltjes ze in deze situatie het beste kunnen gebruiken. Geldt dit ook voor jou? Probeer dan eens een anale seks toy. Dit kan bijvoorbeeld een buttplug zijn, maar ook een vibrator. Door dit speeltje anaal in te brengen voordat jij je op zijn penis stort, zorg je ervoor dat zijn anus gepenetreerd wordt. Bij de meeste mannen zorgt dit ervoor dat zij een heftig orgasme beleven.

Naast een buttplug en/of een vibrator kun je ook een penispomp gebruiken. Dit is waarschijnlijk niet het eerste speeltje waar je aan denkt als je jouw man tijdens de seks onder controle wilt houden. Toch is een penispomp hier uitermate geschikt voor. Om dit speeltje te gebruiken, plaats je hem allereerst over de penis van jouw man. De pomp zorgt er vervolgens voor dat het bloed in de zwellichamen van de penis blijft. Hierdoor zwelt zijn geslachtsdeel op, voelt de erectie harder aan en blijft de penis langer stijf. Daarbij komt dat een penispomp doorgaans intensere orgasmes tot gevolg heeft. Door gebruik van de penispomp wordt de penis van jouw man een stuk gevoeliger en dat is erg prettig als jij de volledige controle hebt.

Geef een reactie