De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Ga voor de ultieme ontspanning!

Net als iedereen ervaar jij vast ook regelmatig stress. Drukte op het werk, joelende kinderen, die afwas die maar blijft opstapelen, … Trek het je niet aan. Met wat deugddoende ontspanning van tijd tot tijd zit je zo weer beter in je vel en kan je de wereld terug helemaal aan. 

Vrouwen, laat jullie gaan!

Uiteraard kan je ontspannen door regelmatig te sporten of je eens te laten masseren. Maar de ultieme ontspanning die je voelt van de toppen van je tenen tot helemaal vanboven in je hoofd, kan je enkel bereiken door jezelf te verwennen met sextoys. Ben je nieuwsgierig? Meer info over sextoys vind je in dit artikel.

Er bestaat een heel ruim gamma aan sextoys die jou volledig kunnen laten ontspannen. Er zijn natuurlijk de “klassiekers”, zoals de vibrators en dildo’s. Je vindt ze in allerlei soorten, maten, kleuren en uitvoeringen. De meest moderne varianten zien er hip en trendy uit; vaak zie je niet meer dat het sextoys zijn. Je kan ze dus gerust als een soort kunstobject op je nachtkastje laten staan. Deze klassieke speeltjes bewijzen hun nut al voor decennia, maar het kan ook zeker de moeite zijn om je blikveld eens te verruimen. Sextoys die met luchtdruk je clitoris stimuleren, zijn de nieuwe hype. En terecht. Deze manier van selflove krijgt steeds meer fans omdat het zo’n knallend orgasme kan geven. Je kan dit speeltje zelf hanteren of samen gebruiken met je partner.
Ook vibrerende eitjes kunnen je tot in de zevende hemel brengen. Omdat niemand ziet dat je ze in je draagt, wordt het extra spannend om ze te gebruiken. Er bestaan ook varianten met een afstandsbediening. Die kan je zelf bedienen of je kan deze grote verantwoordelijkheid aan je partner geven. Een gezellig etentje op restaurant kan zo meteen een extra dimensie krijgen!

Ontspannen mannen

Ook de mannen onder ons kunnen hun gading vinden in het ruime gamma voor sextoys. De tijd dat er enkel speeltjes voor vrouwen gemaakt werden, is gelukkig al lang voorbij. Ook voor mannen bestaan er steeds meer “hot items” waar je zowel solo-plezier meer kan beleven als pret met twee (of meer). Er zijn natuurlijk de befaamde penisringen (al dan niet met clitorisstimulator), maar ook automatische masturbators die je het gevoel geven alsof je seks met een vrouw beleeft. Ook penispompen en penissleeves kunnen je een magisch hoogtepunt bezorgen!

Dubbele ontspanning

Sextoys zijn niet alleen leuk om op je eentje te gebruiken; ze kunnen je intieme leven met je partner ook een echte boost geven. Er zijn dan ook tal van speeltjes op de markt die je samen kan gebruiken. Denk hierbij maar aan koppelvibrators, penisringen met een clitorisstimulator, een blinddoek, zweepje, enzovoort. Er is een ruime markt om te verkennen! Laat je gaan, ontdek ze en laat je volledig ontspannen door tal van orgasmes!

Delen is cool

Ook Cool!

Waarom kiezen voor een elektrische bakfiets?

Italië, een land vol cultuur, prachtige landschappen en heerlijk eten. Maar heb je wel eens overwogen om het op een andere manier te verkennen?...

Voordelen van het online verzekeren van je motor

Het verzekeren van je motor kan een tijdrovende klus zijn. Je moet offertes aanvragen, premies vergelijken en uiteindelijk een keuze maken voor de juiste...

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

More like this