De nieuwste en coolste trends op gebied van wonen, mode, vrije tijd en meer...

Een vrijgezellenavond in deze tijd

Het sociale leven ligt een beetje aan banden zo gezegd. En dat is met een goede reden. Toch gaat het gewone leven ook door en moeten we ons aanpassen. Gelukkig is er nog steeds een hoop mogelijk. Zo komen ook de grotere levensgebeurtenissen gewoon voorbij, zoals een aanstaande bruiloft bijvoorbeeld. Veel mensen stellen deze nu uit. Maar misschien trouw jij geheel volgens de regels. Dan hoort daar natuurlijk ook een vrijgezellenavond bij. Hoe plan je dat in deze tijd?

Vooraf gepland

Alles draait nu om planning. Een spontane verassing zit er vaak niet meer in. Of je nu zelf je vrijgezellenfeest plant of het door een vriend of vriendin laat doen, er moet vooraf gecommuniceerd worden. Zo is de gastenlijst een stuk korter dan anders en kan er niet zo losjes met elkaar om worden gegaan. Het is belangrijk om hier goed met de genodigden over te communiceren. Omdat de regels af en toe aangepast worden, raad ik aan om op de website van de overheid te kijken naar de regels die nu van toepassing zijn.

Samen klaar maken

Zo mag je nu drie mensen thuis uitnodigen, mits er afstand gehouden kan worden. Nodig je twee beste vriendinnen uit en zorg voor genoeg plek om je klaar te maken. De voorpret thuis is immers al de helft van het plezier. Samen klets je bij en maak je je klaar voor een gezellig avondje vol met nieuwe ervaringen en het herdenken van momenten van vroeger. Het is nu bijna tijd voor een nieuw hoofdstuk voor één van jullie. Spannend!

Hapjes en drankjes

Omdat er nu maar een beperkt aantal mensen in de openbare ruimtes mag, is het belangrijk om te reserveren. Zo voorkom je teleurstelling. Het leukste is om, nu het feesten niet echt een optie is, van het diner een activiteit op zich te maken. Dit doe je door je te laten verwennen en allerlei gerechtjes te proeven. Regel jij het vrijgezellenfeest voor iemand anders? Vraag dan de bediening van tevoren of ze iets extra’s kunnen betekenen voor de ‘bride to be’. Onder het genot van een hapje en een drankje kletsen en lachen jullie heel wat af voor jullie overgaan op de laatste etappe van de avond.

Een gokje wagen

Want zoals ik zei, zit een feestje er momenteel niet echt in. En enkel uit eten gaan, is misschien niet speciaal genoeg. Een paar uurtjes in het casino zijn precies wat je zoekt. Houd elkaar en de kaarten goed in de gaten, misschien gaan jullie wel met meer naar huis dan waar jullie meekwamen. Houd het leuk en veilig. Zowel wat betreft de maatregelen als wat betreft jullie eigen gezondheid. Heb je het idee dat jij of één van je vrienden kampt met een gokprobleem, sla dit dan over en kijk op de website van SolutionS voor hulp.

Zo organiseer je een vrijgezellenavond in een bijzondere tijd, op een veilige manier en met net zo veel plezier!

Delen is cool

Ook Cool!

Waarom kiezen voor een elektrische bakfiets?

Italië, een land vol cultuur, prachtige landschappen en heerlijk eten. Maar heb je wel eens overwogen om het op een andere manier te verkennen?...

Voordelen van het online verzekeren van je motor

Het verzekeren van je motor kan een tijdrovende klus zijn. Je moet offertes aanvragen, premies vergelijken en uiteindelijk een keuze maken voor de juiste...

Welke leiders speelden een sleutelrol in het behoud van veiligheid tijdenswereldkampioenschappen door middel van haar beleid?

De wereldkampioenschappen zijn altijd een belangrijk evenement, en het is van cruciaal belang dat het publiek veilig is tijdens dit evenement. Leiders hebben een...

More like this