3x handige websites als je in geldnood zit

Soms zit je een maand even krap, dat kan gebeuren. Of misschien had je niet gerealiseerd dat de maand december (met sinterklaas en kerst natuurlijk) alweer heel dichtbij is. Of misschien heb je wel een andere reden dat je iets meer geld zou kunnen gebruiken deze maand. Wat de reden ook is, geld besparen of geld bijverdienen is niet zo moeilijk als je denkt. En er zijn ook hele handige websites voor die je enige moeite uit handen nemen. Dat is namelijk het voordeel van het internet: Dat je niet meer advertenties hoeft te maken, uit te knippen en op te hangen in de supermarkt of ergens anders. Je gooit je spullen gewoon in een paar tellen op internet en… Verdienen maar! Zie hier welke drie websites het handigst zijn als het gaat om geld bijverdienen. 

Vinted 

Een eerste website waar je heel makkelijk je kleding kunt verkopen is Vinted. Deze website, die lijkt op de Nederlandse versie United Wardrobe, geeft je alle tools die je ervoor nodig hebt om kledingitems te verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen is even duidelijke en mooie foto’s maken, deze te uploaden en je prijs te bepalen. En daarna is het alleen nog afwachten of je iets verkoopt of een bod krijgt op een kledingstuk! En naast kleding kan je ook bijvoorbeeld accessoires, schoenen, tassen en home-items verkopen. Je kunt dus bijna alles uit je kasten dat je wil verkopen hier wel kwijt!

Peerby 

Een tweede handige site om gemakkelijke wat bij te verdienen is de website Peerby. Op deze website kan je spullen voor bij het klussen huren maar ook verhuren! Heb je dus toevallig in je garage of meterkast nog een zaag of elektrische boor liggen, kan je deze via de Peerby website aan iemand in je buurt uitlenen voor een klein bedrag. De bedragen waarvoor je dit verhuurt zijn wel redelijk laag. Maar aan de andere kant: Als het apparaat toch maar in je kast ligt, kan je er beter elke week een paar euro aan verdienen. En dat telt uiteindelijk soms toch wel weer op tot een fiks bedrag! 

Trucks NL 

Tot slot bestaat er nog een hele handige website voor als je voertuigen wil verkopen. Op de website www.trucksnl.be kan je gemakkelijk voertuigen kopen maar dus ook verkopen. Mocht je dus nog een oud busje hebben staan of een Camionette occasion, dan kan je deze met een paar drukken op de knop op de website zetten. Want als je hem toch niet gebruikt, net zoals met je klusspullen, kan je net zo goed daar wat aan bijverdienen toch?!

Geef een reactie